Klimaatburgermeester dorgångjärn för utomhusbruk  calcio jopatro  shein vestidos coctel  modifica per giochi 3ds  webcam brooklyn bridge  מייבש כביסה פיילוט pd85cgl  burberry quilted  noa scarpe prezzi  ottoman gardens kolonya hasbahçe  logitech dongle  קמילוטרקט מסכה לשיער 250 מ”  can you connect usb microphone to soubd card  console wii miglior prezzo amazon  elac debut s10 2 subwoofer review  טכניקה להעלת משקל בדחיקת חזה p Soesterberg

 

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, EZK, organiseert de landelijke Nationale Klimaatweek, van donderdag 28 oktober 2021 t/m vrijdag 5 november 2021. 

EZK probeert met deze publiciteitscampagne burgers en MKB bedrijven
aan te zetten om nog meer te ondernemen
tegen de gevolgen van de klimaatverandering.

De timing ervan is goed gekozen: COP26 start zondag 31 oktober. Grote internationale aandacht voor het veranderende klimaat. 

Een klein onderdeel van deze EZK campagne is dat zij werkende voorbeelden van burgers wil tonen naar burgers. Het PR-bureau van EZK heeft o.a. de kapstok “klimaatburgermeester”  gekozen. Of dat nu zo’n passende benaming is, betwijfel ik persoonlijk.

Maar àla. Er zijn zo’n 120 klimaatburgermeesters gevonden en die zullen al dan niet in samenwerking met hun lokale gemeentes tijdens NKW invulling geven aan hun “klimaatburgermeesterschap”.

Ikzelf werd verzocht door dit PR-bureau mij op te geven als klimaatburgermeester op basis van een eerder interview, die ik gaf over mijn SEDUM dakje, aan InterPolis (hier desgewenst te lezen) en aan Gemeente Soest (hier desgewenst te lezen, pag3.).

Samen met de andere klimaatburgermeester in de Gemeente Soest, dat is Jessica Doorn van de Soester Energie Coöperatie, geven we er in een soort duorol onze lokale invulling aan. Daartoe hadden we pro-actief contact opgenomen met de Gemeente Soest, en die werkt inderdaad mee aan dit promowerk, met tips, materiaal, en contacten leggen., etc.

Goede werkende voorbeelden (www.IedereenDoetWat.nl)

Wij willen vooral het accent leggen op het verbinden van goede voorbeelden. Dat doen we tijdens de Nationale Klimaatweek met een zgn.  www.Klimaatestafette.org